Thursday, May 15, 2008
argh recently tis quiz has been passed around,,now my turn to do -.-
nvm hor? entertain them la~~ haha!!
1. When will the Sun not shine and when will the World end?
Answer: when the world ends and there will be no sunshine? lols!
2. What you want the most now?
Answer: hmm,,i wan a new handphone!!!
3. Do you believe in afterlife?
Answer: i guess so? LOLS!
4. Do you hate your friends sometimes?
Answer: maybe? but my fren r unhatable xD
5. When do you wish to die?
Answer: eh!? i dun know,,jus wan to die peacefully.
6. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Answer: yes!! because i saw once b4 ^^
7. What is your goal for this year?
Answer: pass N lvl get L1r5 below 20 =.=
8. Do you believe in eternity love?
Answer: i guess so? lols!
9. Have you broken someone heart that he/she tried to comit suicide?
Answer: not that serious eh? lols!
10. What feeling do you love most?
Answer: heartless,,no feelings LOLS!
11. What are the requirements that you wish from your other half?
Answer: very handsome,,girls walk pass sure "dian" DAO! LOLS! good personaility!
13. Do you cherish every single friendship of yours?
Answer: i dun know >< friends are hard to choose.
14. Is there anything you're looking forward to in the next few weeks?
Answer: HOLIDAYS! and my birthday xD
15. What do you think is the most important thing in your life?
Answer: thing? nothing? LOLS!
16. Who do you hope to be always there for you?
Answer: that special sumone who needs me :P
17. Do you find life meaningless?
Answer: i dun think so,,there are great people around :DD
18. If you have a choice now to turn back time,when do u want it to be?
Answer: back to when i was a good boy xD
Instructions: Remove 1 question from above, and add in your personal question, then tag 8 people in your list, list them out at the end of this post. Notify them in their chatbox that he/she has been tagged. Whoever does the tag will have a blessing from all.
okays, I remove question 18 and add in my own question, here it goes: 'If you have a choice now to turn back time,when do u want it to be?'
and I wanna tag:
KarenLiew xD (done i guess? lols!)
Stephanie
Yujia
Tingting
Eileen
ClariaSmallhead ( done too? :P)
Yuping
Myself (jus for fun xD)
I stop typing @ 5/15/2008 08:10:00 PM